"Uči u ime Gospodara koji stvara"
Odaberi grad...
hidžretski datum
Do namaza:
00:00
Zora:00:00 Ikindija:00:00
Izlazak:00:00 Akšam:00:00
PTN:Poslednja trećina noći 00:00 Podne:00:00 Jacija:00:00


STEALTH EDINB

Program: Stealth
Trenutna verzija: 1.0.0.4
Autor: Edin Biševac

O PROGRAMU

Opis: Stealth je aplikacija koja Vam omogućava da koristite internet bez bojazni da će internet servis provajder (ISP) pratiti vaše aktivnosti na internetu. Osim privatnosti, Stealth takodje obezbjedjuje mogućnost da pristupite sajtovima koje Vaš ISP blokira.

Sve što je potrebno da uradite je da odaberete VPN server, klikom na ikonicu u Tray (pored sata) i odaberete opciju -Serveri-. Nakon uspješne konekcije Vaš internet saobraćaj će biti kriptovan u potpunosti i ikonica u Tray-u će postati plave boje (nakon 6 sekundi). Kada niste zaštićeni ikonica će biti crvene boje. Ako neki server ne funkcioniše ili je spor pokušajte da se konektujete na neki drugi.


Sve probleme u radu aplikacije možete prijaviti na edinbisevac@gmail.com


NAPOMENA:

- Ukoliko imate problema sa pokretanjem isključite antivirusni software, i fajl pokrenite kao Administrator (desni klik na fajl, kada ga skinete, Run As Administrator)

- Antivirusni sistemi mogu detektovati ovu aplikaciju kao opasnost po računar jer o njoj nemaju dovoljno podataka od strane korisnika (jer je tek počela da se koristi), zato Vas molim da aplikaciju dodate u Exclude Listu (Listu izuzetaka) u podešavanjima Vašeg antivirusnog sistema!


About: Stealth is an application which allows you to use the Internet without fear of being tracked by your Internet service provider (ISP) or hackers. Besides privacy, Stealth also provides opportunities to access sites blocked by your ISP (you can unblock all web sites).

All you need to do is to choose a VPN server, click the icon in Tray (next to the clock) and select option -Server-. After a successful connection your Internet traffic will be encrypted completely and icon in Tray will become blue (after 6 seconds). When you are not protected icon will be red...